Dipl.kosmetologi Armi Hautala

 

HISTORIA

Kauneudenhoito on Armin juttu!

Alan parissa on mennyt jo yli kolmekymmentä vuotta ja edelleen kauneuden hoitoala ja uudet palvelut kiinnostavat – kehittyä pitää koko ajan.

Näiden vuosikymmenien aikana ja useilla eri paikkakunnilla toimineena totean, että koko ala on mennyt eteenpäin kovaa vauhtia, mutta perinteiset alan peruspalvelut ovat pysyneet asiakkaiden käyttäminä palveluina kiitettävällä tavalla.

Kasvohoidoissa, jalkahoidoissa ja manikyyrissä on runsaasti tarjolla uusia ja täydentäviä palveluja, joilla voidaan auttaa asiakkaita monissa eri pulmatilanteissa. Tarvitaan vain pieni ripaus rohkeutta uusien kokemusten tekemiseen. Usein lopputulos yllättää myönteisesti ja näin hetken hemmottelulla on valtavan positiivinen merkitys mielelle ja koko keholle.

Uusista palveluista toisin esille erityisesti kuumakivihieronnan. Se saa aikaan asiakkaalle miellyttävän lämmön ja rentouttavan tunteen. Suositellaan kaikille, koska sillä on hyvä hoidollinen vaikutus aromiöljyn kanssa.

Armi kertoo, että kasvohoitojen yhteydessä hän tekee myös niskan ja hartiaseudun hyvän hieronnan, mistä asiakkaat erityisesti pitävät.

Armi on aiemmin toiminut Jokelassa omassa Armida hoitolassa, missä oli myös kemikalio.

Jokela on alueena kovasti laajentunut ja niinpä aivan uusia asiakkaita on tullut mukavasti vakioasiakkaiksi entisten tuttujen lisäksi. Tämä motivoi kehittymään ja pysymään mukana yhä kovenevassa kilpailussa.

Kauneushoitola Armida, Keskustie 10, 05400 JOKELA, puh. 040 679 5215

 

 

 

 

KAUNEUSHOITOLA ARMIDA

Keskustie 10, 05400 Jokela


Avoinna:
Ti - Pe 10 - 17:30
La       10 - 13:00


(tai sopimuksen mukaan)
Maanantaisin suljettu.

P - 040 679 5215